maanantai 27. tammikuuta 2014
Possun ulkofilee ja appelsiinikastike
Kuumenna uuni 175 asteeseen. Puhdista filee, mausta ja ruskista kauttaaltaan voissa pannulla.Hiero pintaan osa appelsiinin kuoresta. Jälkipaista sitä uunuissa 20-30 minuuttia, kunnes se on läpikypsä. Pidä lämpimänä.
Kuullota voita ja jauhoja kasarissa. Ohenna lihaliemellä ja puristetulla appelsiinimehulla. Käytä tähän myös osa raastetusta kuoresta, niin että appelsiini maistuu. Lisää reilu pala aura juustoa ja noin 3 tipaa kirsikka viinaa sekä pari tippaa nestemäistä chiliä ja vähän sokeria pyösristämään maku.
Tarkista maku.
n 500g possun ulkofilettä
suolaa pippuria
savuchiliä
appelsiinin kuori ja mehu
Kastike
2 rkl voita
2 rkl vehnäjauhoja
2 dl lihalientä
2 dl puristettua appelsiinia ja osa kuoresta
suolaa ja pippuria
reilu pala aurajuustoa
muutama tippa kirsikkaviina
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti