maanantai 27. tammikuuta 2014

Possun ulkofilee ja appelsiinikastike


Kuumenna uuni 175 asteeseen. Puhdista filee, mausta ja ruskista kauttaaltaan voissa pannulla.Hiero pintaan osa appelsiinin kuoresta. Jälkipaista sitä uunuissa 20-30 minuuttia,  kunnes se on läpikypsä. Pidä lämpimänä.

Kuullota voita ja jauhoja kasarissa. Ohenna lihaliemellä ja puristetulla appelsiinimehulla. Käytä tähän myös osa raastetusta kuoresta, niin että appelsiini maistuu. Lisää reilu pala aura juustoa ja noin 3 tipaa kirsikka viinaa sekä pari tippaa nestemäistä chiliä ja vähän sokeria pyösristämään maku.
Tarkista maku.

n 500g possun ulkofilettä
  suolaa pippuria
  savuchiliä
  appelsiinin kuori ja mehu

Kastike
2 rkl voita
2 rkl vehnäjauhoja
2 dl  lihalientä
2 dl puristettua appelsiinia ja osa kuoresta
suolaa ja pippuria
reilu pala aurajuustoa
muutama tippa kirsikkaviina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti